Eye-Play-Dinner-Plate voor beter te leren zien van de ogenschool
De Eye-Play-Dinner-Plate is een oogtrainingskaart met het formaat A3

De Eye-Play-Dinner-Plate is een oogtrainingskaart met het formaat A3. De oogtrainingskaart is gelamineerd. Op de oogtrainingskaart staan verschillende oogoefeningen. Dit om de ogen te ontspannen, te laten bewegen en om driedimensionaal te zien.

Je kunt deze ogentrainingskaart op de eettafel leggen en daarop je bord en bestek. Het is een motivatie hulpmiddel om je gedurende de gehele dag uit te nodigen om meer aandacht aan je ogen te geven. Zodat de ogen weer beter gaan zien.

Oogoefeningen aan de keuken tafel :). Motivatie Eye-Tool.

Bril en contactlenzen zo vaak mogelijk afzetten

Afgezien daarvan zou je met betrekking tot brillen en contactlenzen het volgende moeten bedenken. Zodra je ogen gewend raken aan de kunstmatige lenzen worden ze “lui”. Je ogen proberen minder vaak ook zonder bril te zien. Wanneer zij soms echter een dergelijke poging doen.  Daarbij lukt het de ogen zich normaal in te stellen dan ziet de wereld er door de lenzen wazig uit. De zelfregulerende en genezende krachten in de ogen worden op die manier geneutraliseerd. Om die reden zou je brillen zo vaak mogelijk moeten afzetten. Teven de contactlenzen zo vaak mogelijk uitdoen. In elke geval zwakkere lenzen gebruiken. (zie ook “De sterkte van je bril of contactlenzen verminderen”, een document van ogenschool Eye-Tools)


Bestellen Eye-Play-Dinner-Plate

Prijs van één Eye-Play-Dinner-Plate is 9,50 euro (exclusief verzendkosten) (De verzendkosten in Nederland is 8,5 euro)

Eye-Play-Dinner-plate voor oogoefeningen
Oogoefeningen aan de keuken tafel met de Eye-Play-Dinner-Plate

Bestellen per e-mail een Eye-Play-Dinner-Plate