Ogencursus en vakantie van 14 tot 21 juli 2017

De ogencursus en vakantie gaat door we hebben reeds 19 deelnemers 🙂

Het programma van de ogencursus De ogencursus is zes dagen van zaterdag tot en met donderdag, aankomst en vertrek is op vrijdag. Ogentraining met o.a. de Dr. Bates methode, verschillende holistische activiteiten van de Mazdaznan, ogen qigong en wandelen. Door de lichaamsoefeningen voor het ontbijt heb je goede ogen energie voor de gehele dag. Na het ontbijt is de ogentraining met Peter en Almuth in de tuin van het Pension, alsook onderweg bij het wandelen in deze bijzondere natuur. Na het avondmaal zijn er verschillende activiteiten o.a. ogen-, schouder-, nekcompressen en voetbaden voor ontspannen ogen en goede nachtrust. Voor een impressie van de ogencursus zie de YouTubes in de website www.ogenschool.nl . Hier is te downloaden het programma, het aanmeldingsformulier voor de ogencursus en de informatie voor je reis naar het Pension.
Leer beter te zien zonder bril in de ogenschool tijdens een vakantie.

Leer beter te zien zonder bril in de ogenschool tijdens een vakantie nabij Berlijn. In die vakantie kun je genieten van prachtige omgeving, wandelingen, lekker eten en je leert goed te zorgen voor je ogen! Door de holistische aanpak leer je beter te zien zonder bril. Dit zelfhulpprogramma bestaat o.a. uit een krachtige combinatie van de Dr. Bates-methode en de Mazdaznan-gezondheidsleer. Je kunt volop genieten van de mooie omgeving van het Pension Am Alten Weinberg gelegen op het eiland Töplitz op 15 km afstand van Berlijn. Zie en ervaar de schoonheid van de natuur, zomerbloemen en het uitzicht vanaf de wijnberg. Verkoeling kun je vinden in het zwembad van het Pension. Deze ogencursus en vakantie is voor mensen die willen investeren in vitaliteit, levenskwaliteit en leren gezond goed te zien.

De ogencursus helpt voor:

ervaren ogentrainers: Almuth Klemm van de ogenschool Berlijn, www.AugenschuleBerlin.com en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools, www.ogenschool.nl.
Ervaren ogentrainers: Almuth Klemm van de ogenschool Berlijn en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools.

Een leven zonder afhankelijkheid van brillen, contactlenzen of oogoperaties. Veel mensen is het gelukt! Gun je zelf de unieke ogencursus daarmee heb je de gelegenheid om stappen te doen in de gezonde richting.

De ogencursus leiding

De ervaren ogentrainersAlmuth Klemm van de ogenschool Berlijn www.AugenschuleBerlin.com en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools, (Nederland). De gesproken talen zijn Nederlands en Duits.

Programma van de ogencursus

De ogencursus is zes dagen van zaterdag tot en met donderdag, aankomst 17 uur en vertrek 10 uur op vrijdag. Ogentraining met o.a. de Dr. Bates methode, verschillende holistische activiteiten van de Mazdaznan, ogen qigong en wandelen. Door de lichaamsoefeningen voor het ontbijt heb je goede ogen energie voor de gehele dag. Na het ontbijt is de ogentraining met Peter en Almuth in de tuin van het Pension c. Na het avondmaal zijn er verschillende activiteiten o.a. ogen-, schouder-, nekcompressen en voetbaden voor ontspannen ogen en goede nachtrust. Voor een impressie van de ogencursus zie de YouTubes op deze pagina. Hieronder is te downloaden een viertal documenten: De flyer, het aanmeldingsformulier voor de ogencursus, het programma en de reis informatie.

Een impressie van de ogencursus en vakantie in 12 minuten

YouTubes van ogenschool Eye-Tools


Het vakantie adres:

Het Pension Am Alten Weinberg, Am Alten Weinberg 2, D-14542 Weder (Havel) OT Töplitz. Het Pension ligt 9 km van Potsdam en 15 km van Berlijn. Eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken vanuit Nederland en redelijk betaalbaar wanneer je de treinreis naar Berlijn op tijd reserveert. Het Pension bied aan heerlijke vegetarische maaltijden 100 % biologische en je kunt kiezen uit vegan, lactose of gluten vrij. Informatie over dit Pension kun je vinden in de website: www.pension-am-alten-weinberg.de

Reis informatie naar het Pension Am Alten Weinberg voor de ogencursus en vakantie nabij Berlijn.
Reis informatie naar het Pension Am Alten Weinberg voor de ogencursus en vakantie nabij Berlijn.

Downloaden hier 4 documenten voor de ogencursus:

1. Flyer ogencursus en vakantie nabij Berlijn 2017

2. Aanmeldingsformulier ogencursus en disclaimer 2017

3. Programma ogencursus nabij Berlin 2017

4. Reisinformatie ogencursus nabij Berlijn 2017


Aanmelding en kosten ogencursus en pension

1. De ogencursus zes dagen kost € 395,- incl. 21 % BTW.

Betaal vóór 5 april 2017 dan kost de cursus € 375,- de korting is € 20,-

Aanmelding ogencursus:

Voor de aanmelden ogencursus zend deze een e-mail naar Peter Ruiter; eye-tools@planet.nl  en print het aanmeldingsformulier vul het in en ondertekend het en zend het naar Peter Ruiter. Verdere informatie nodig bel dan met Peter Ruiter, telefoon: 0031-(0)30 – 288 16 96.

Zie ook de disclaimer van ogenschool Eye-Tools. Bij annulering tot uiterlijk 14 werkdagen voor aanvang van de cursus wordt een bedrag van € 50,00 aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 14 werkdagen voor aanvang van de cursus worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht, Annuleringsvoorwaarden ogenschool Eye-Tools versie 1-10-2015.

Betaling van de ogencursus

Groepsfoto A ogencursus en wandelvakantie in Oostenrijk 2012
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012

 

Aan Peter Ruiter, IBAN: NL89 INGB 0004 0587 41, BIC: INGBNL2A, Opsterland 146, NL- 3524 CJ, UTRECHT in Nederland. Toekenning van deelname is na volgorde van betaling voor ogencursus.


2. Kosten pension:

Zeven overnachtingen plus ontbijt, lunch, avondmaal is per persoon voor een tweepersoonskamer € 469 voor één persoonskamer is dit € 567 (incl. BTW).

Aanmelding pension:

bij Grit Wellnitz bel: 0049-(0)160-97467551 of met het boekingsformulier in de website van het pension www.pension-am-alten-weinberg.de . Het boekingsformulier van het Pension kun je vinden in deze website in het menu : Reservierung / Buchung en ook kun je  Informatie voor de gasten van het pension downloaden.


Cursisten delen hun ervaring met de ogencursus en vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

 


Groepsfoto’s van ogencursus en vakantie, periode 2010 tot 2016

 

AugenUrlaub 2016 - in Berlinnähe Augenkurs Juli 2016. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth Klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.
AugenUrlaub 2016 – in Berlinnähe Augenkurs Juli 2016. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth Klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.
AugenUrlaub 2015 - in Berlinnähe Augenkurs Juli 2015. Gruppe Bild Augenschule Berlin, Ogenschool Eye-Tools
AugenUrlaub 2015 – in Berlinnähe Augenkurs Juli 2015. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.

Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2013 A
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2013 A
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012 B
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012 B
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012