Ogencursus en vakantie van 13 tot 20 juli 2018

Het programma van de ogencursus De ogencursus is zes dagen van zaterdag tot en met donderdag, aankomst en vertrek is op vrijdag. Ogentraining met o.a. de Dr. Bates methode, verschillende holistische activiteiten van de Mazdaznan, ogen qigong en wandelen. Door de lichaamsoefeningen voor het ontbijt heb je goede ogen energie voor de gehele dag. Na het ontbijt is de ogentraining met Peter en Almuth in de tuin van het Pension, alsook onderweg bij het wandelen in deze bijzondere natuur. Na het avondmaal zijn er verschillende activiteiten o.a. ogen-, schouder-, nekcompressen en voetbaden voor ontspannen ogen en goede nachtrust. Voor een impressie van de ogencursus zie de YouTubes in de website www.ogenschool.nl . Hier is te downloaden het programma, het aanmeldingsformulier voor de ogencursus en de informatie voor je reis naar het Pension.
Leer beter te zien zonder bril in de ogenschool tijdens een vakantie.

Leer beter te zien zonder bril in de ogenschool tijdens een vakantie nabij Berlijn. In die vakantie kun je genieten van prachtige omgeving, wandelingen, lekker eten en je leert goed te zorgen voor je ogen! Door de holistische aanpak leer je beter te zien zonder bril. Dit zelfhulpprogramma bestaat o.a. uit een krachtige combinatie van de Dr. Bates-methode en de Mazdaznan-gezondheidsleer. Je kunt volop genieten van de mooie omgeving van het Pension Am Alten Weinberg gelegen op het eiland Töplitz op 15 km afstand van Berlijn. Zie en ervaar de schoonheid van de natuur, zomerbloemen en het uitzicht vanaf de wijnberg. Verkoeling kun je vinden in het zwembad van het Pension. Deze ogencursus en vakantie is voor mensen die willen investeren in vitaliteit, levenskwaliteit en leren gezond goed te zien.

De ogencursus helpt voor:

ervaren ogentrainers: Almuth Klemm van de ogenschool Berlijn, www.AugenschuleBerlin.com en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools, www.ogenschool.nl.
Ervaren ogentrainers: Almuth Klemm van de ogenschool Berlijn en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools.

Een leven zonder afhankelijkheid van brillen, contactlenzen of oogoperaties. Veel mensen is het gelukt! Gun je zelf de unieke ogencursus daarmee heb je de gelegenheid om stappen te doen in de gezonde richting.

De ogencursus leiding

De ervaren ogentrainersAlmuth Klemm van de ogenschool Berlijn www.AugenschuleBerlin.com en Peter Ruiter van ogenschool Eye-Tools, (Nederland). De gesproken talen zijn Nederlands en Duits.

Programma van de ogencursus

De ogencursus is zes dagen van zaterdag tot en met donderdag, aankomst 17 uur en vertrek 10 uur op vrijdag. Ogentraining met o.a. de Dr. Bates methode, verschillende holistische activiteiten van de Mazdaznan, ogen qigong. Door de lichaamsoefeningen voor het ontbijt heb je goede ogen energie voor de gehele dag. Na het ontbijt is de ogencursus met de ogentrainingsmaterialen met Peter en Almuth in de tuin van het Pension. Je leert goed voor je ogen te zorgen o.a. door ogenbaden met verschillende middelen en te ademen voor gezonde ogen. Na het avondmaal is er ogenontspanning met o.a. ogen-, schouder-, nekcompressen, Aku-Yoga od een voetbad voor een goede nachtrust. Voor een impressie van de ogencursus zie de YouTubes op deze pagina. Hieronder zijn te downloaden vijf documenten: De flyer van de ogencursus en vakantie, het aanmeldingsformulier voor de ogencursus, het programma, de reis informatie en annuleringsvoorwaarden. Zie ook de duitse website: www.AugenUrlaub.com

Een impressie van de ogencursus en vakantie in 12 minuten

[kad_youtube url=”https://youtu.be/n8oUpjTwEsM” ]

YouTubes van ogenschool Eye-Tools


Het vakantie adres:

Het Pension Am Alten Weinberg, Am Alten Weinberg 2, D-14542 Weder (Havel) OT Töplitz. Het Pension ligt 9 km van Potsdam en 15 km van Berlijn. Eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken vanuit Nederland en redelijk betaalbaar wanneer je de treinreis naar Berlijn op tijd reserveert. Het Pension bied aan heerlijke vegetarische maaltijden met regionale en biologische Producten. Je kunt kiezen uit vegan, lactose of gluten vrij. Informatie over dit Pension kun je vinden in de website: www.pension-am-alten-weinberg.de

Reis informatie naar het Pension Am Alten Weinberg voor de ogencursus en vakantie nabij Berlijn.
Reis informatie naar het Pension Am Alten Weinberg voor de ogencursus en vakantie nabij Berlijn.

Downloaden hier 5 documenten voor de ogencursus 2018:

1. Flyer ogencursus nabij Berlijn

2. Aanmeldingsformulier Disclaimer ogencursus

3. Programma ogencursus Berlijn

4. Reisinformatie ogencursus Berlijn

5. Annuleringsvoorwaarden ogenschool Eye-Tools


Aanmelding en kosten ogencursus en pension

1. De ogencursus van zes dagen kost € 395,- incl. 21 % BTW.

Bij de aanmelding graag direct betalen. 

Aanmelding voor de ogencursus:

Voor de aanmelden voor de ogencursus zend een e-mail naar Peter Ruiter; eye-tools@planet.nl . Print het aanmeldingsformulier vul het in en ondertekend het en zend het naar Peter Ruiter. Verdere informatie nodig bel dan met Peter Ruiter, telefoon: 0031-(0)30 – 288 16 96.

Zie ook de disclaimer van ogenschool Eye-Tools. Bij annulering tot uiterlijk 14 werkdagen voor aanvang van de cursus wordt een bedrag van € 50,00 aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 14 werkdagen voor aanvang van de cursus worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht,  Annuleringsvoorwaarden ogenschool Eye-Tools 20-9-2017 .

Betaling van de ogencursus

Groepsfoto A ogencursus en wandelvakantie in Oostenrijk 2012
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012

Aan Peter Ruiter, IBAN: NL89 INGB 0004 0587 41, BIC: INGBNL2A, Opsterland 146, NL- 3524 CJ, UTRECHT in Nederland. Toekenning van deelname is na volgorde van betaling voor ogencursus.


2. Kosten pension:

Zeven overnachtingen plus ontbijt, lunch, avondmaal  en iets lekker in de pauze is per persoon voor een tweepersoonskamer € 475 voor één persoonskamer is dit € 575 (incl. BTW).

Aanmelding voor het pension:

met  het boekingsformulier van het pension, dat is te downloaden onder Het boekingsformulier van het Pension

of met tel: 0049-(0)152-53167632

kun je vinden in deze website in het menu : Reservierung / Buchung en ook kun je  Informatie voor de gasten van het pension downloaden.

bij Grit Wellnitz bel: 0049-(0)160-97467551 of met het boekingsformulier in de website van het pension www.pension-am-alten-weinberg.de . 


Cursisten delen hun ervaring met de ogencursus en vakantie.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/-eyKNms7sVE” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/wUT-CqZ8n-Q” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/bUO6fBuURzM” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/GT1yOdPIc0M” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/fxj2gijDXX0″ ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/O7YdclOcLJY” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/XXPpyh5r8oI” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/KistY5i1xLY” ]

 

[kad_youtube url=”https://youtu.be/r7jy3NAAB6I” ]

Groepsfoto’s van ogencursus en vakantie, periode 2010 tot 2017

AugenUrlaub 2017 – in Berlinnähe Augenkurs Juli 2017. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth Klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.
[kad_youtube url=”https://youtu.be/O2d0Q2qSy74″ ]
AugenUrlaub 2016 - in Berlinnähe Augenkurs Juli 2016. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth Klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.
AugenUrlaub 2016 – in Berlinnähe Augenkurs Juli 2016. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth Klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.
AugenUrlaub 2015 - in Berlinnähe Augenkurs Juli 2015. Gruppe Bild Augenschule Berlin, Ogenschool Eye-Tools
AugenUrlaub 2015 – in Berlinnähe Augenkurs Juli 2015. Gruppe Bild Sehtraining mit Almuth klemm Augenschule Berlin und Peter Ruiter Ogenschool Eye-Tools.

Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2013 A
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2013 A
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012 B
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012 B
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012
Groepsfoto van de deelnemers ogencursus en vakantie in Oostenrijk 2012