Voor droge ogen oplossing zijn alternatieve geneeswijzen.
Voor droge ogen oplossing zijn alternatieve geneeswijzen.

Droge ogen oplossing voor jou zijn er verschillende op natuurlijke basis.

Wat zijn droge ogen?

Droge ogen kunnen het gevolg zijn van traanbuis aandoeningen, allergieën, een tekort aan vitamine A of een extreem droge omgeving. Alternatieve geneeswijze kan voor droge ogen zijn natuurlijke oplossing zijn.


Droge ogen oplossing alternatieve geneeswijze


Ervaringen cursisten ogenschool van de ogen Eye-Tools

“Even voorstellen mijn naam is Annemiek en ben 47 jaar. Mijn klachten waren rode, vermoeide, droge ogen en door mijn huidige bril ( L -6 cylinder -1 en R -7.75 cylinder -0.75 ) zag ik niet veel meer, ook het lezen gaf de nodige problemen. De oogarts gaf mij een nieuw recept op 26-04-2007 ( L -7.25 cylinder -/25 en R -8.75. cylinder -0.75). Mijn opticien adviseerde mij inplantlenzen, gezien mijn hoge bijziendheid. Op 5 mei 2007 ben ik naar Utrecht gegaan voor de eerste module van de ogencursus “Beter leren zien” en vervolgens heb ik de overige 4 gevolgd. Enerzijds had ik hoge verwachtingen, gezien de website, anderzijds had ik zoiets van baat het niet dan schaad het niet en eerst zien en dan geloven. Ik heb alle documentatie grondig bestudeerd en trouw de oefeningen gedaan, dat koste zeker in het begin de nodige inspanning.

Het resultaat is dat ik mijn oogdruppels niet meer nodig heb en dat ik weer een prima zicht heb met mijn bril. Het lezen gaat nog moeizaam, maar ik blijf oefenen en verwacht dat dit ook beter zal gaan.”