Dvd lezen zonder bril methode
De thuisstudie “Het lezen zonder bril methode” (lezen zonder bril) van Martin Sussman en Dr. Ray Gottlieb OD, Ph.D.

Hoe kom je van je leesbril af? Met de lezen zonder bril methode.

De thuisstudie Het lezen zonder bril methode van Martin Sussman en  Dr. Ray Gottlieb OD, Ph.D.,  behavioral optometrist met meer dan 30 Jaren Ervaring in visuele training therapie, leert je beter te zien zonder bril.

Waarom nog afhankelijk van een leesbril?

De DVD lezen zonder bril methode is zeer eenvoudig en erg Effectief. Je zult verbaasd staan hoe snel je zien van dichtbij zal verbeteren  met deze lezen zonder bril methode.

Met minder dan zes minuten per dag is het mogelijk:

 • Geen leesbril nodig te hebben van minder sterke leesbril (vóórkomen van ontwennen).
 • Zie je beter van Dichtbij zonder leesbril.
 • Zie je goed bij schemerlicht. Verminder je de sterkte van je leesbril.
 • Voorkom, Help Verwijder van verminder je dubbelfocusglas.

Voor wie is DVD lezen zonder bril methode (“The Read Without Glasses Methode”)

De ” Lezen zonder bril methode ” is for van Iedereen sterven Scherper wil Zien Dichtbij zonder bril van dubbelfocusglas van Operaties.

Of je nu net ontmoet Een leesbril bent begonnen, al Jaren Een leesbril Gebruikt van dubbelfocusglas Hebt, je Zult Voordeel Hebben bij this Nieuwe methode. De “Lezen zonder bril methode” is Veilig, Natuurlijk en Effectief OM ouderdomsverziendheid te Verbeteren.

Is er iemand sterft de methode Niet Kan gebruiken?

Om de methode lezen zonder bril te gebruiken heb je two goed functionerende Ogen Nodig. De methode is Niet voor Mensen met een Lui Oog, Een Oog DAT scheel Ziet van slecht Zien Problemen. Je Kunt testen van je this methode Kunt gebruiken.

De methode is Niet ontworpen for andere types van gezichtsterkte Problemen including bijziendheid (myopie) van for Medische Problemen (cataract, maculaire oogdegeneratie). Voor meer informatie Kunt je contact opnemen met Eye-Tools.

Wie heeft de DVD”Lees zonder bril” methode gecreëerd?

“Het lezen zonder bril methode” is origineel gecreëerd deur Dr. Ray Gottlieb OD, Ph.D., FCOVD, Rochester, New York, behavioral optometrist met meer dan Dertig Jaren Ervaring in visuele training. Dr. Gottlieb ontwikkelde en verbeterde this methode in Zijn privépraktijk.

Martin Sussman (auteur) has Dr. Gotlieb Geholpen OM de basisoefeningen Om Te Zetten In een thuisstudie. Martin Sussman is de oprichter van “The Cambridge Institute for Better Vision”, Welke aanbiedt op Natuurlijke Wijze Het Zien te Verbeteren.

Hoeveel tijd neemt het Iedere dag in beslag?

DVD lezen zonder bril methode achterkant
De “Lezen zonder bril methode” is for van Iedereen sterven Scherper wil Zien Dichtbij zonder bril van dubbelfocusglas van Operaties.

We raden je aan OM minstens Zes Minuten per dag de methode te gebruiken. De “Lees zonder bril methode” is a Uniek systeem van oogoefeningen. In Plaats van Alleen maar de Spieren te versterken, Helpt Het de tonus van de oogspieren, de Flexibiliteit en de balans in de Ogen en Het visuele systeem te development.

Hoe werkt de methode?

De “Lezen zonder bril” methode is gebaseerd op Het Fundamentele principe DAT convergeren (naar Binnen Draaien van de Ogen) de De accommodatie stimuleert (focussen Dichtbij). De methode Laat Zien hoe jij het brandpunt systeem behoudt van herwint in jeugdige staat.

 • Hoe Moet ik Mijn bril gebruiken while ik de methode beoefen? Of je nu wel van Niet al Een leesbril Hebt van bifocale, je oefent zonder bril.
 • Als je nu overweegt OM Een leesbril te Nemen, Stellen we for OM this beslissing uit te Stellen totdat je Kunt Zien Hoeveel de “Lezen zonder bril methode” je Kan Helpen.
 • Als je al een leesbril Hebt van bifocale, Raden we je aan OM zwakkere brilglazen te Nemen. (Volledige informatie is op de DVD van ‘The Read Without Method “te Vinden).

Dr. Ray Gottlieb OD, Ph.D. en Martin Sussman

De dvd Wordt gepresenteerd deur Dr. Ray Gottlieb OD, Ph.D. en Martin Sussman. De DVD is te Zien op je TV van PC (formaat PAL):

 • De demonstratie van de “The Read Without Glasses Methode”.
 • Getailleerde instructie en overzicht van de methode.
 • “-Problemen oplossen” en Probleem Oplossingen.
 • Suggesties voor gevorderden.

De instructies op de DVD en de kaarten zijn in Het Engels.

De dvd Wordt desalniettemin aanvaardt inclusief Twee Praktische oefenkaarten. Praktische oefenkaart formaat A4 en Een Praktische kaart in Het formaat DAT verleden in je portemonnee.


De DVD “The Read Without Glasses Methode” kost:

De DVD is 28,75 euro plus de gelamineerde trainingskaart ontmoette op de achterkant Een letterkaart for Dichtbij is 4,75 euro plus de verzendkosten van € 3 =  Totaal NL: 36,5 euro.

Voor België zijn de verzendkosten vanuit Nederland 6,25 euro = totaal voor België 39,75 euro.

Eye-Tools ondersteunt en Levert je de methode op DVD voor Nederland en België (Tegen Lagere verzendkosten dan uit de VS van Engeland, plus ondersteuning)


Bestellen per e-mail  de DVD “The Read Without Glasses Methode”

Je Kunt also volgen de ogencursus “Beter leren Zien”  en leer beter Zien zonder leesbril. Bron: www.withoutglasses.com